2021-06-14 14:07:19• hírek • Bede Emőke

Fennállásának 25. évfordulóját ünnepli az Autonet Import Kft.

Az Autonet Import Kft. június 11-én ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Az ennek apropóján kiadott közleményben a vállalat háláját fejezte ki mindazoknak, akik az elmúlt években mellettük álltak, hozzájárultak a cég előmeneteléhez, és a nagy Autonet-család tagjaként együtt fejlődtek velük. Köszönetet mondtak tehát az ügyfeleknek, a beszállítóknak, a partnereknek, a teherfuvarozóknak és természetesen az Autonet egész csapatának.

Huszonöt évvel ezelőtt, 1996-ban az Autonet csupán három alkalmazottal - beleértve az alapítókat is - kezdte meg a működését, mára azonban a SAG-Autonet cégcsoport 32 cég és 4.100 alkalmazott által 13 országban van jelen, azaz az európai aftermarket piac egyik legfontosabb szereplőjévé nőtte ki magát. Sikerének egyik titka a cég és a kliensek között kialakult lojalitás, mely már a kezdetektől fogva jellemezte a felek közötti kapcsolatot. A szatmári cég közleményében valódi megtiszteltetésként értékelte, hogy több száz olyan helyi és országos szintű partnert mondhat magáénak, melyek az elmúlt két és fél évtizedben nem csak a legfontosabb sikereknél, de a legnehezebb pillanatokban is az Autonet mellett álltak.


Az Autonet folyamatos fejlődésének másik pillére maga a csapat volt. A cég politikájának mindig is szerves részét képezte, hogy a munkatársak törekedjenek olyan szakmai és személyes kapcsolatok kiépítésére az ügyfelekkel, melyeket elsősorban korrekt hozzáállás és hatékony problémamegoldás jellemez. Személyiségük aktív bevonásával és a kliensek felé tanúsított nyitottsággal a csapat tagjai hozzájárultak ahhoz, hogy az együttműködés mérlege mindig a siker felé billenjen.


Ma az Autonet büszkén mondhatja el, hogy 41 olyan alkalmazottja is van, aki már két évtizede dolgozik a cég kötelékében, további 5-en pedig immár 24-ik esztendeje képezik a munkaközösség részét. Mi több, az első alkalmazottak egyike, aki még a kezdetekkor szegődött a két társalapító mellé, a mai napig is aktívan, példaértékű elhivatottsággal tevékenykedik a cégnél. A vállalat ajtaja azonban nyitva áll az új munkaerő előtt is, hisz jelen pillanatban is mintegy 75 szabad állás vár betöltésre, 25 Szatmárnémetiben, 50 pedig az ország más részein. Az Autonet megalapításának 25. évfordulója alkalmából hétfőn a cég több mint 1.200 alkalmazottja koccint e fontos állomás megünneplésére.


Az Autonet Import Kft. célja,  hogy munkáltatóként és üzleti modellként is stabil pont maradhasson úgy Szatmár megye, mind az ország számára. A cég székhelyének ezentúl is Szatmárnémeti ad majd otthont, azaz továbbra is a város egyik legjelentősebb adófizető vállalkozása marad, mely a jövőben is tartja magát a becsületesség elvéhez, beleértve a partnerek és alkalmazottak időbeni kifizetéseit is – hangsúlyozza közleményében az Autonet.



A cég e mérföldkőnek számító évben is folyamatosan azon dolgozik, hogy logisztikai rendszerét fejlessze. Annak érdekében, hogy még közelebb kerüljenek partnereikhez, Segesváron és Csíkszeredában is nyitottak egy-egy új kiszolgálópontot. Folynak továbbá annak a Torda mellé tervezett új elosztóközpontnak az építési munkálatai is, mely által az Autonet az egyre növekvő piaci igényeknek kíván megfelelni. Ám nem csak a logisztika és az infrastruktúra fejlesztése jelent prioritást a cégnek, hanem az oktatásba való befektetés is. Ennek egyik részeként támogatják a duális képzést, és ezáltal az autószervizek leendő alkalmazottainak felkészítését is. Jelen pillanatban, a szatmári cég ezen iniciatívájának köszönhetően öt romániai városban kilenc szakosztály mintegy 170 diákja vesz részt a duális képzésben, mely az elméleti oktatást a cégeknél zajló gyakorlati képzéssel hivatott ötvözni. Ezen felül a cég öt szatmári tanintézményben is rendszeresen díjazza a kiváló tanulmányi eredményeket elérő diákokat.


A mérföldkőnek számító évforduló megünneplésének részeként elindult a Virtual Mobility Show második kiadása is, mely egy online expó révén közvetlen kapcsolatot teremt az autós háttéripar legfontosabb szereplői, illetve az Autonet cégcsoport tagjai és részlegei között. A Virtual Mobility Show ebben az évben egy különleges Autonet 25 standdal is várja a látogatókat, ahol megannyi meglepetés mellett korábban soha nem látott fotókkal lehet bepillantást nyerni a cég negyed évszázados történelmébe. A virtuális expót az ide kattintva elérhető felületen lehet bejárni.


Fennállásának 25. évfordulóját az Autonet a következő partnerekkel ünnepli: ATE, Bosch, Brembo, Castrol, Continental, Delphi Technologies, Febi, Hella, KYB, Mahle, Mann Filter, Mobil 1, NGK, NRF, Schaeffler, Valeo, Varta és ZF/TRW.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: